Crowdfund jij mee?

Wauw, mijn eigen patisseriewinkel hoe gaaf zou dat zijn! Het komt nu toch wel heel dicht bij allemaal. Ik moet mezelf nog een paar knijpen en het heel vaak tegen mezelf zeggen; een eigen patisseriewinkelEindelijk, zo vind ikzelf want het is een droom die na zo'n tien jaar dromen ook echt vorm begint te krijgen. Komende zomer is mijn winkel hoogstwaarschijnlijk gewoon een feit hoe tof is dat?! Ik blijf het gewoon nog een aantal keer zeggen voor dat ik het zelf geloof...

Patisseriewinkel

Maar nu nog even met beide benen op de grond want voordat echt zover is moet er nog een hoop gebeuren. De basis voor de winkel, het pandje, is er en is gelegen aan de Hilversweg 60 in Hilversum. Om de hoek van de drukke winkelstraat De Gijsbrecht van Aemstelstraat. Een perfecte winkelruimte & locatie voor een winkel zoals ik die in gedachte heb. Op het moment dat je het pand gevonden hebt en de knoop doorhakt: dit gaat de locatie van De Keuken van de Koning worden, begint de molen pas echt te draaien. Want wat moet er allemaal gebeuren voordat de winkel opengaat? Op zoek naar leveranciers, bepalen van je assortiment, geschikte inrichting en niet onbelangrijk financiers van het hele plan. 

 

Wat is dat plan dan precies? Met De Keuken van de Koning wil ik laten zien dat je ook op het gebied van taarten en andere zoetigheden prima seizoensgebonden kunt eten. In de winkel kom je voor dat heerlijke huisgemaakte rabarbertaartje of de allerlekkerste bokkenpootjes en ga je naar huis met tongstrelende chocoladetruffels voor bij de koffie. Extra bijzonder is dat ik met De Keuken van de Koning zoveel mogelijk werk met (lokaal) seizoensfruit en kruiden & bloemen die uit eigen tuin of van een boerderij uit de buurt komen.

Investeren?

Vind jij dat dit plan naar meer smaakt en lijkt het je leuk om mee te crowdfunden? Kijk dan op www.doorgaan.nl/dekeukenvandekoning daar lees je het volledige plan en zie je hoe kan investeren. Voor elke investering vanaf €10,- krijg je wat lekkers terug zoals bokkenpootjes, een compleet verzorgde high tea tot een jaar lang korting in de winkel..

 

p.s. delen via facebook, twitter en andere sociale media vind ik ook al heel leuk!

Commentaar schrijven

Commentaren: 0