Moodbord winkel

Foto van BKKMENU.com
Foto van BKKMENU.com

Wauw de crowdfundcampagne staat al op 59% met een fantastisch bedrag van €9760,-. Dat begint al aardig dicht in de buurt te komen! En wanneer ik dan verder droom over de inrichting van de toekomstige winkel dan zijn er op dat vlak nog een heleboel keuzes te maken. Ga je heel veel kleur gebruiken of hou je het juist strak en wit. Wat voor materialen spelen de hoofdrol? Veel hout of juist veel metaal? Maar ook praktische dingen als waar kan ik de koelkast en de oven het beste neerzetten spelen natuurlijk een belangrijke rol. Ik ben voorlopig nog wel even aan het puzzelen met de juiste indeling en het zoeken naar de allerleukste spullen die wat mij betreft precies in het plaatje passen. Met de foto's in deze blog krijgen jullie alvast een beetje een idee. 

 

P.s. wil je investeren of heb je de campagne nog niet geliked of geshared op facebook? Doe dit dan via www.doorgaan.nl/dekeukenvandekoning

Foto door lilreddotfolks.com
Foto door lilreddotfolks.com
Foto door BKKMENU.com
Foto door BKKMENU.com

Foto door THOMAS MURPHY
Foto door THOMAS MURPHY
Foto van livethemma.ikea.se
Foto van livethemma.ikea.se
Foto van minted.com
Foto van minted.com
Foto door victoria smith
Foto door victoria smith

Reacties

Commentaar schrijven

Commentaren: 0