Van filmster tot klusser..

Het moment dat de winkel open gaat komt steeds dichterbij. Naarmate de opening nadert lijkt ook de woonkamer steeds voller te komen staan. Het begon met een oven, afgelopen weekend kwam daar de koelvitrine bij en vandaag zijn alle onderdelen van de counter aangekocht. Naarmate de woonkamer voller wordt en de openingsdatum dichterbij komt voel ik ook steeds vaker zo'n kriebel in mijn buik. Een mix van enthousiasme en spanning: want het gaat nu echt gebeuren! 

Ondanks dat er sinds de start van de crowdfunding al een hoop stappen genomen zijn lijkt de to do list voor nu alleen maar langer te worden. Woensdag krijg ik namelijk de sleutel van het pandje aan de Hilvertsweg 60! Dat betekend dat er vanaf dat moment een hoop geklust kan gaan worden. Schilderen, behangen, het een en ander slopen en het leukste onderdeel de inrichting (over de sfeer en stijl van de winkel schreef ik vorig week al een blog). 

In de spotlight

Ongeveer twee weken geleden werd ik benaderd door het tijdschrift De Ondernemer met de vraag, of ik een interview wilde doen over de crowdfundcampagne. "Ja hoor geen probleem!" antwoordde ik enthousiast. "Leuk, dan komen we ook bij je langs om foto's te maken." Zo gezegd zo gedaan, ik had inmiddels al wat ervaring met het 'in the spotlight staan' er was immers al eerder een filmpje voor de crowdfundcampagne opgenomen. Chiel en Judith van Chielmedia toverde de keuken om tot een ware filmstudio zoals je ziet op de foto's. Een fotoshoot kon er dus ook nog wel bij.

Ook de fotograaf van De Ondernemer wist de keuken in een mum van tijd om te bouwen tot fotostudio met mij als fotomodel. "Kan je iets meer die kant op draaien? Je hoofd een beetje schuin? Oh misschien ook wel leuk om op de aanrecht te gaan zitten?" Heel wat poses, glimlachen en fotokliks later is het resultaat echt tof geworden (zodra het tijdschrift uit is zal ik het natuurlijk met jullie delen). Erg leuk om een keer te doen maar een middag fotomodel spelen is voor mij wel genoeg ;-). 

Wil je het filmpje gemaakt door Chielmedia bekijken of investeren in de lekkerste patisseriewinkel van Hilversum? Kijk dan op www.doorgaan.nl/dekeukenvandekoning. Je helpt mij al door via de crowdfundpagina op doorgaan.nl de campagne te delen en te liken op facebook, de Amersfoortse investeert voor iedere like €5,- en voor iedere share €10,-

Met Judith van Chielmedia
Met Judith van Chielmedia

Reacties

Commentaar schrijven

Commentaren: 0