Een grote stofwolk

Het klussen is nu echt begonnen! De winkel is in de afgelopen weken volledig gestript, de vloer gerenoveerd, de eerste houtlijsten zijn geschilderd en de door mij zelf ontworpen werkbank is door mijn liefste vriendje (met een beetje hulp van mij ;)) in elkaar gezet. Met andere woorden: de kop is er af..

Een geordende chaos

Schuren, afplakken, vegen, schoonmaken, zagen, timmeren, nog even een telefoontje tussendoor. Het is hoe mijn dagen er de afgelopen twee weken en de komende drie weken er zo ongeveer uit zien denk ik. Een geordende chaos zal ik het maar noemen. En zo voel ik mezelf het grootste deel van de tijd ook. Met mijn to do list in de hand, een stofwolk en verfresten in mijn haar is het openen van de winkel een bezigheid die tot begin juli vrijwel ieder vrij moment in beslag zal nemen. En ik zal daar zeker niet over klagen want hoe tof is het om de inrichting voor je eigen winkel uit te kiezen!

 

Hoe makkelijk het inrichten qua meubels me tot nu toe af gaat zo moeilijk vind ik het om te bepalen wat voor kleur de muur moet worden. Na voor mijn gevoel zo ongeveer 1000 behangsoorten bekeken te hebben online & in verschillende winkels heb ik denk ik de juiste gevonden. Hoewel dat natuurlijk nog spannend blijft tot op het moment dat deze daadwerkelijk op de muur zit. Nu de kleur van de overige muren nog...

Trouwens wel even opletten wanneer je langs de Hilvertsweg 60 fietst/ rijd. Ik heb het mooi afgeplakt, naar binnen kijken gaat dus nog niet, wel zo leuk als het een verrassing blijft toch? Daarentegen heb ik het raam, vind ik wel mooi volgehangen met een banner en flyers en kan je je dus in ieder geval vanaf de buitenkant vast verheugen op de opening en wanneer de deur openstaat meegenieten van de verbouwing.

Crowdfunding

De crowdfundcampagne staat op dit moment op 69%. Ik ben al een heel eind dus en ik wil heel graag iedereen bedanken die tot nu toe al meegeïnvesteerd heeft. Echt superleuk! Mocht je nog meer mensen weten die het leuk zouden vinden om mee te investeren of de campagne te delen via facebook deel het dan vooral! Wil je zelf nog investeren of heb je de campagne nog niet gedeeld op facebook kijk dan even op doorgaan.nl/dekeukenvandekoning

Reviews

Commentaar schrijven

Commentaren: 0