De laatste loodjes

Een korte klusupdate want de to do list heeft nog steeds meer dan genoeg punten die ik heel graag wil afstrepen... Tussendoor vind ik het natuurlijk ook leuk om de stand van zaken met jullie te delen. Over een week gaan de deuren van de winkel namelijk al open!! Met andere woorden ik verwacht dat jullie 6 juli allemaal bij mij op te stoep staan om iets uit mijn keuken te komen proeven ;-) 

Het einde van de verbouwing komt gelukkig in zicht. Het tegelwerk is gedaan, de wasbak zit erin, de koelkast en vriezer staan op zijn plaats (vraag niet hoe we ze daar gekregen hebben) en zelfs de ramen zijn voor een eerste keer gelapt. Het begint echt al ergens op te lijken dus maar het wordt de komende dagen hard werken om op tijd de keuken in te kunnen duiken en weer lekker te gaan bakken. Ze zeggen niet voor niks dat de laatste loodjes het zwaarst wegen...

Crowdfundupdate

Mocht het je een klein beetje ontgaan zijn: het totale crowdfundbedrag is opgehaald!! De teller staat nu op €16.750 met nog 13 dagen te gaan. Mocht je het nog leuk vinden dan kan je nog tot en met 10 juli investeren in de winkel. Iedereen die geïnvesteerd, gedeeld en geliked heeft echt mega bedankt!!! 

Reacties

Commentaar schrijven

Commentaren: 9
 • #1

  Jasmijn Verkaik (dinsdag, 28 juni 2016 13:30)

  Hoi Anne-Marij, wat te gek om dit te zien en lezen. Ik voel plaatsvervangende trots <-- als dat bestaat.. maar toch! Gefeliciteerd met het behalen van je doelbedrag en wauw wat ziet het er al gaaf uit joh! Te gek!!!!! Ik wens je héél erg veel succes en plezier. Ennuh...ik kom zekers een keertje bij je snoepen.. Liefs, Mijntje.

 • #2

  Gracia Elbert (donderdag, 02 februari 2017 20:07)


  Very descriptive post, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?

 • #3

  Berneice Vantrease (vrijdag, 03 februari 2017 02:12)


  I believe that is among the such a lot vital info for me. And i am satisfied reading your article. But want to observation on some common issues, The web site style is great, the articles is in reality great : D. Just right task, cheers

 • #4

  Vickie Silveira (zaterdag, 04 februari 2017 05:26)


  Thanks for the good writeup. It actually was a amusement account it. Glance complicated to more delivered agreeable from you! By the way, how could we communicate?

 • #5

  Keva Fennelly (zondag, 05 februari 2017 02:45)


  I have been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. Reading this information So i'm satisfied to exhibit that I've a very good uncanny feeling I found out exactly what I needed. I most indisputably will make certain to do not disregard this website and provides it a look on a continuing basis.

 • #6

  Keva Fennelly (zondag, 05 februari 2017 03:27)


  This site was... how do I say it? Relevant!! Finally I've found something that helped me. Thanks!

 • #7

  Karey Stribling (dinsdag, 07 februari 2017 14:34)


  Hello there, You have done a great job. I will certainly digg it and personally suggest to my friends. I'm confident they will be benefited from this website.

 • #8

  Emelina Willmore (woensdag, 08 februari 2017 14:02)


  I have to thank you for the efforts you've put in writing this blog. I'm hoping to view the same high-grade content by you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal site now ;)

 • #9

  Lavenia Aguinaga (donderdag, 09 februari 2017 05:55)


  Thank you, I've recently been looking for information approximately this subject for a while and yours is the best I've found out till now. However, what in regards to the conclusion? Are you certain concerning the source?