Van chocoladeletter tot gevulde speculaas

Het aftellen is begonnen, ja ook voor mij. Want ik keek er al een tijdje naar uit om Sint snoepgoed te gaan maken. Chocoladeletters, taai taai poppetjes, (gevulde) speculaas en kruidnoten natuurlijk. Alleen al zo heerlijk omdat de winkel tijdens deze dagen is gevuld met die verleidelijke geur van versgebakken speculaas.

 

Het probleem is alleen dat ik er ook zelf iets te graag van mee snoep. Een lastige uitdaging dus voor mij de komende tijd om me een klein beetje in te houden...  

In de winkel vindt je op dit moment niet alleen versgebakken speculaas & gevulde speculaas maar ook zelfgemaakte chocoladeletters, taai taai poppetjes, kruidnoten en zodra de sint in het land is grote speculaas poppen in de vorm van Sinterklaas. En woon je wat verder weg of ben je niet zelf in de gelegenheid om naar de winkel te komen dan kan je al het lekkers ook in de Sint shop bestellen. Dan wordt het gewoon bij je thuis bezorgd. Heerlijk toch?!

 

Liefs Anne

Commentaar schrijven

Commentaren: 0