Kerst

Yes! Wat een heerlijke maand is het toch ook die decembermaand. Ik kan als bakker tijdens de feestdagen echt helemaal uit mijn dak gaan. Nu de Sint achter de rug is en er een einde komt aan het decoreren van chocoladeletters komen de kerstchocolaatjes, prachtige desserts en feestelijke taarten alweer om de hoek kijken. Ik moet eerlijk zeggen mijn hoofd draait overuren want er zijn zo veel leuke dingen om te maken. En hoe kies je uit al die duizenden mogelijkheden nu de leukste en lekkerste producten voor de feestdagen? Goede vraag.... hoe ik het precies gekozen heb. vraag het me niet maar op een bepaald moment moet je knopen door hakken. Op zo'n moment houd ik me maar vast aan de gedachte dat ik volgende jaar weer opnieuw los mag tijdens de feestmaand. 

Catchii kerstpakketten

Goed, kerst dus. Naast gebakjes, desserts en taarten maak ik kerstchocolaatjes, bonbons, kerstkoekjes en ga ik met mijn handen in het deeg voor de perfecte kerststol. Bestellen kan tijdens de decembermaand via de webshop maar je kan natuurlijk ook gewoon langskomen in de winkel. Naast alle lekkere zoetigheden vind ik het ook heel leuk om met jullie te mogen delen dat ik vanaf deze week hele leuke kerstpakketten verkoop in de winkel.  Zelf ben ik al een tijdje fan van het prachtige Catchii servies ontworpen door Femke. Het Cathii servies is in de decembermaand te koop als kerstpakket in combinatie met heerlijke chocoladeproducten uit mijn keuken. Ook via de webshop kan je de pakketten bestellen en ophalen in de winkel. 

Hopelijk kan ik jullie met mijn aanbod kerstdesserts, taarten en chocolade helpen om het kerstdiner tot een perfecte maaltijd te maken. Tot zover, op naar de Kerst!

Reacties

Commentaar schrijven

Commentaren: 0