Fijne jaarwisseling!

Nu de kerst achter de rug is kan ik met een goed gevoel terug krijgen. Want chaotisch en druk was het (gelukkig), mijn eerste kerst in de winkel. Een hele uitdaging om voor iedereen op tijd de bestellingen af te krijgen en ook in de winkel nog voldoende lekkers te hebben liggen. Op het moment dat ik zaterdag de deur achter me dicht trok was ik dan toch ook best even trots, een gevoel van 'yes I did it'. En of je nou je dessert zelf gemaakt hebt of bij mij wat lekkers bent komen halen ik hoop dat het jullie allemaal gesmaakt heeft deze dagen. 

Champagne gebak

Nu in de laatste week van het jaar sluit ik niet af met het bakken van oliebollen en appelbeignets maar iets wat meer feestelijks. Naar mijn idee een gebakje dat perfect is als dessert of als zoete lekkernij om het nieuwe jaar te vieren. Namelijk de leuke champagne gebakjes op de foto hierboven. Zijn ze niet schattig? Het tulbandje bestaat uit champagnemousse & bramencrème en staat op een hazelnotenbodem. Mocht je op zoek zijn naar wat kleiners voor oudjaarsavond dan zijn de truffels een heerlijke traktatie. Je kan ze natuurlijk alvast bestellen in de webshop of kom gerust even langs in de winkel. 

 

Vakantie

Dan sluit ik deze nieuwsbrief af met een huishoudelijke mededeling. Aanstaande zaterdag 31 december gaat de winkel een uurtje eerder dicht, ik sluit dus om 16.00 uur. Daarnaast begin ik het nieuwe jaar met een weekje vakantie waardoor de winkel van 2 t/m 10 januari gesloten is. Voor bestellingen na de 10e kan je natuurlijk wel terecht in de webshop of stuur een mailtje naar anne-marij@dekeukenvandekoning.nl.

 

Voor nu hoop ik je in 2016 natuurlijk nog te zien om het jaar feestelijk zoet af te sluiten. Zo niet dan wens ik je bij deze alvast een hele fijne jaarwisseling & tot in 2017!

 

Reacties

Commentaar schrijven

Commentaren: 0