Goede voornemens

Ik wil jullie via deze weg graag nog het beste wensen voor 2017! Voor mij begon het nieuwe jaar in de Portugese hoofdstad Lissabon waar we heerlijk genoten hebben van de prachtige omgeving en het lekkere eten (vooral die pastei de nata's zijn echt een aanrader mocht je in de buurt zijn ;-)). Daarna doorgereisd naar het zonovergoten Porto waar het zo niet nog mooier was en het eten nog lekkerder smaakte. 

 

Nu weer helemaal uitgerust van mijn eerste half jaar in de winkel begin ik het nieuwe jaar met een aantal kleine veranderingen, voornamelijk op assortiment gebied. Hierover lees je hieronder meer. Daarnaast wil ik graag diegenen die zichzelf hebben voorgenomen gezonder te gaan leven (waaronder ik zelf, daar is het nieuwe jaar altijd weer een mooi moment voor toch..?) een handje helpen. Ik heb namelijk ook een aantal heerlijke gezonde(re) producten toegevoegd uit eigen keuken voor een goede start. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Bloedsinaasappel it is!

Voordat ik op vakantie ging heb ik mijn blijdschap over deze citrusvrucht al met jullie gedeeld. Het is namelijk bloedsinaasappelseizoen! Een moment waar ik elk jaar weer naar uit kijk. Je begrijpt dat ik natuurlijk niet kon wachten om deze citrusvrucht in mijn eigen keuken te gaan gebruiken. Daarom vindt je deze maand bloedsinaasappel in een huisgemaakte marmelade, bovenop de cheesecake en in een gebakje in combinatie met een luchtige chocolademousse. Heerlijk toch?

 

P.s. Vanaf dit jaar zet ik iedere maand een seizoensvrucht in het zonnetje door deze terug te laten komen in taart & gebak maar bijvoorbeeld ook jam. Deze maand begin ik dus met bloedsinaasappel, wat Februari gaat brengen blijft nog even een verrassing ;-).

Een goede start

In januari nemen velen onder ons zich voor weer wat gezonder te eten. Zo heb ik ook het nieuwe jaar maar eens aangegrepen om weer te gaan sporten en die gezondere levensstijl op te pakken. Daarom vindt je vanaf deze maand huisgemaakte muesli's en suikervrije jams in de winkel voor een superlekker ontbijt bijvoorbeeld. Want er is niks lekkerders dan een goede start toch? (En dan mag je jezelf best eens af en toe verwennen met zo'n lekker gebakje of een stukje taart ;-))

 

Oh ja, extra leuk; wanneer je een jam koopt en het potje weer compleet inlevert krijg je € 1,- korting op je volgende aankoop. 

Weekend special

Het nieuwe jaar start ik naast de maandelijkse seizoensvrucht en de heerlijke jams en muesli's ook met een zogenaamde weekend special. Naast alle lekkere dingen die je door de week kan krijgen vindt je op vrijdag en zaterdag nog een speciaal gebakje en/of taartje dat alleen dat weekend te verkrijgen is. Wat dat gaat worden lees je elke vrijdag op facebook, in de gaten houden dus ;-)

Reacties

Commentaar schrijven

Commentaren: 0