Over De Keuken van de Koning

Halverwege 2015 nam ik de sprong en begon ik dan eindelijk met mijn eigen cateringbedrijf. Ondanks mijn passie voor koken bleek mijn liefde voor bakken sterker. Tijd om een lang bestaande droom werkelijkheid te maken: mijn eigen winkel!

 

Deze droom begon bij mijn moeder in de keuken. Waar we de lekkerste appeltaart bakte en een echt familierecept: koekjeskoek. In 2007 begon ik mijn eigen blog onder de naam Annebakt. Waar ik, de naam zegt het al, zoete bakrecepten deelde. Na mijn studie communicatie ging ik aan de slag Bij Robert, een patisserie waar ik de fijne kneepjes van het bakkersvak heb mogen leren. 

 

Het bakken blijft bij mij altijd kriebelen, nieuwe smaakcombinaties ontdekken, de prachtigste decoraties maken en vooral alles vanaf de basis zelf maken. 

 

Dit heeft geresulteerd in waar ik nu ben, mijn eigen winkel. Met De Keuken van de Koning wil ik jou laten genieten van pure smaken door alles zelf vers te bereiden. Bovendien gebruik ik zoveel mogelijk biologische producten en ingrediënten uit de streek. 

 

Ik geloof namelijk dat je de kwaliteit en de liefde waarmee producten gemaakt worden terug proeft in elke hap die je neemt. Kortom: gebak, taarten, bokkenpootjes en chocoladetruffels die naar meer smaken!

 

 

Hopelijk tot snel!

 

Anne-Marij

Cheesecake bereiden
Bokkenpootjes maken
Bokkenpootjes vullen met ganache