Bokkenpoten & truffels

Onderstaand een overzicht van het assortiment bokkenpoten & truffels. Heb je iets lekkers gezien in de winkel of ben je op zoek naar iets specifieks neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Vul bij het plaatsen van je bestelling in het opmerkingenveld het gewenste afhaalmoment in (afhalen in de winkel aan de hilvertsweg 60, Hilversum).

 

Wanneer je, je bestelling geplaatst hebt kan je deze van maandag tot en met zaterdag ophalen in de winkel aan de Hilvertsweg 60 in Hilversum (geef in het bestelformulier even aan wanneer je het op komt halen). Ik ben van woe t/m vr van 9.00 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.. Maandag en dinsdag ben ik alleen geopend op afspraak

Bokkenpootje

Het bokkenpootje, wie kent hem niet. Naar mijn mening een zwaar ondergewaardeerd maar mega lekker koekje. Mijn handelsmerk en dus zeker het proeven waard ;-) Het koekje is qua formaat wellicht wat groter dan je gewend bent en verkrijgbaar in vier smaken; vanille gedoopt in pure chocolade, kokos gedoopt in witte chocolade, zoute karamel gedoopt in melkchocolade en lavendel gedoopt in pure chocolade.

€ 1,85

Chocoladetruffels (per 100 gram)

De chocoladetruffels zijn ware ware verleiders die niet misstaan als afsluiter bij de koffie maar ook erg leuk zijn om kado te geven. De truffels gaan per 100 gram (4 a 5 stuks) en zijn verkrijgbaar in vijf smaken; slagroom truffel, pure chocolade met grapefruit en tijm, melkchocolade met groene thee, witte chocolade met citroengras en rozenblad en witte chocolade met rozemarijn en zeezout. 

€ 3,70