Desserts & gebak

Onderstaand een overzicht van het assortiment desserts & gebak. Iets anders lekkers gezien in de winkel of op zoek naar iets specifieks? Nneem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Vul bij het plaatsen van je bestelling in het opmerkingenveld het gewenste afhaalmoment in (afhalen in de winkel aan de hilvertsweg 60, Hilversum).

 

Wanneer je, je bestelling geplaatst hebt kan je deze van maandag tot en met zaterdag ophalen in de winkel aan de Hilvertsweg 60 in Hilversum (geef in het bestelformulier even aan wanneer je het op komt halen). Ik ben van woe t/m vr van 8.00 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur.. Maandag en dinsdag ben ik alleen geopend voor bestellingen. 

 

Appelgebakje

Een gebakje met een traditionele vulling, crunchy topping van de amandelcrumble en een lichte rooksmaak door de rookoven. 

€ 3,25

Peren bavarois gebakje

Een prachtexemplaar dat minstens zo lekker smaakt als hij er uit ziet. Met twee soorten karamel, crunchy quinoa omhult met chocolade en een fluweelzachte perenbavorois kan je dit gebakje simpelweg niet aan je neus voorbij laten gaan!

€ 3,25

Wit chocolade gebakje

Dit gebakje is een ware eyecatcher en misstaat zeker niet als feestelijk taartje of dessert. Onder de witte chocolade bestaat het gebakje uit groene thee cake, mascarpone & bramen creme.  Serveer het gebakje eventueel met een bolletje vanille- of donker chocolade ijs. 

€ 2,95

Tartelette per 4 stuks

De tartelette is afhankelijk van het seizoen in verschillende smaken verkrijgbaar. De kleine gebakjes zijn super feestelijk voor bijvoorbeeld een bruiloft, als onderdeel van een high tea of als klein verwennerijtje bij de koffie. 

 

De tartelettes zijn op dit moment verkrijgbaar in vijf smaken. let op; de tartelettes zijn te bestellen vanaf 4 stuks in een smaak. Dus van elke smaak welke je zou willen bestellen doe je er minimaal vier in je winkelmandje.€ 2,05