Desserts & gebak

Onderstaand een overzicht van het assortiment desserts & gebak. Iets anders lekkers gezien in de winkel of op zoek naar iets specifieks? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Vul bij het plaatsen van je bestelling in het opmerkingenveld het gewenste afhaalmoment in (afhalen in de winkel aan de hilvertsweg 60, Hilversum).

 

Wanneer je, je bestelling geplaatst hebt kan je deze van maandag tot en met zaterdag ophalen in de winkel aan de Hilvertsweg 60 in Hilversum (geef in het bestelformulier even aan wanneer je het op komt halen). Ik ben van woe t/m vr van 9.00 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.. Maandag en dinsdag ben ik alleen geopend op afspraak.. 

 

Chocolade gebakje met bramen

Een gebakje voor de echte chocoladeliefhebbers, met een vulling van donkere chocolade ganache met een vleugje earl grey, afgewisseld met bramenjam en witte chocolade ganache op een crunchy glutenvrije sesam notenbodem.

€ 3,00

Cheesecake met blauwe bessen en vlierbloesem

De cheesecake is lekker fris van smaak en heeft elk seizoen een andere topping. Nu met blauwe bessen en vlierbloesem. 

€ 2,75

Appel tartelette

Bij de herfst hoort appelgebak! Deze appeltartelette is een heerlijke klassieker op smaak gebracht met hazelnoten en tijm. Die moet je proeven!

€ 3,00