Kersttaarten

Wil jij zeker weten dat jij tijdens de feestdagen van jouw favoriete taart, gebak of koekje kan genieten? Bestel hier dan de door jouw gewenste zoetigheden, van bokkenpootjes of dessert tot chocolaatje bij de koffie. Alles handgemaakt en supervers. Bestel jouw zoete zaken voor de feestdagen uiterlijk dinsdag 19 december. Dan zorgen wij dat het voor je klaarstaat. 

 

Bestelling ophalen

Wanneer jij je bestelling geplaatst hebt kan je deze zaterdag 23 december van 9.00 tot 16.00 uur of zondag 24 december tussen 10.00 en 12.00 uur ophalen in de winkel aan de Hilvertsweg 60 in Hilversum (geef in het bestelformulier even aan wanneer je jouw bestelling wilt ophalen).

Over de top kersttaart

Vier kerst met deze feestelijke over de top kersttaart. De chocoladetaart bestaat uit chocoladecake afgewisseld met mascarpone pistache creme. 

€ 21,95

Bloedsinaasappel merenguetaart

Ooeee een van mijn favorieten en een perfect kerstdessert, de bloedsinaasappel merengue taart. Let op; deze taart is alleen voor de feestdagen te bestellen vanwege de beschikbaarheid van de bloedsinaasappels. 

€ 18,95

Witte chocoladedome

Deze taart is echt een plaatje, gemaakt van witte chocolademousse, binnenin wordt je verrast door een heerlijke friszure cranberry frambozen bavarois met een vleugje sinaasappel. De taart is beschikbaar in een formaat wat voldoende is  voor ongeveer 6-8 personen. 

€ 21,95