Sinterklaas

Vanaf 1 november tot een met 5 december bereiden we bij De Keuken van de Koning naast het normale assortiment ook heerlijk Sinterklaas snoepgoed. Onderstaand een overzicht van de producten die wij speciaal voor de Sinterklaas tijd maken. Ook al het strooigoed maken we bij De Keuken van de Koning zelf, van chocoladeletters, tot kruidnoten, gevulde speculaas & taai taai.

 

Wil jij verzekerd zijn van jouw chocoladeletter of zakje pepernoten bestel deze dan alvast in de webshop, ook als je een groter aantal nodig hebt bijvoorbeeld voor je medewerkers, collega's of familie bestel het lekkers dan alvast in de webshop. Dan zorgen wij dat het voor je klaar staat of dat het wordt thuis bezorgd!

Chocoladeletters

Oef als ware chocoholic kan ik nooit wachten tot het moment dat we eindelijk weer chocoladeletters 'mogen' eten. En zo lekker als ik ze vind om op te snoepen zo heerlijk vind ik het ook om ze te maken. Stuk voor stuk ware kunstwerkjes. Elke lette is opgespoten met roomboter chocolade, daarnaast kan je kiezen voor een naturel variant of een met noten en gedroogd fruit.

 

De letters worden op eigen risico verzonden. We verpakken ze zo zorgvuldig mogelijk zo dat er zo min mogelijk breekkans is maar we kunnen nooit een 100% garantie afgeven. In elk geval zal hij zeker net zo lekker smaken :)

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 werkdagen

Pepernoten

Pepernoten zijn onmisbaar tijdens de Sinterklaas periode. Wat mij betreft het liefst met pure chocolade, in elk geval zijn ze als je niet op past zo op ;-) Oh en mocht je de pepernoten graag zonder gluten eten dan kan dat ook. Dit jaar hebben we namelijk ook pepernoten gemaakt met amandelmeel, minstens net zo lekker!

 

De pepernoten zijn verpakt in zakjes van 125 gram.

€ 2,25

  • 0,12 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 werkdagen

Speculaas

Mmmh alleen de geur van verse speculaas al. Zo lekker! De heerlijke speculaas koekjes kunnen natuurlijk het hele jaar door prima gegeten worden maar smaken rond Sinterklaas extra lekker. Helemaal de gevulde speculaas met huisgemaakt amandelspijs daar mag je me (bijna) 's nachts voor wakker maken. 

 

De speculaasjes zijn verpakt per 10 stuks. Ook hiervoor geldt verzending is op eigen risico. We zullen het zo goed mogelijk verpakken maar kunnen helaas niet garanderen dat de koekjes heelhuids de voordeur halen. Desondanks zullen ze er niet minder om smaken! De gevulde speculaas gaat per stuk.

€ 3,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 werkdagen

Taai Taai

Taai taai het perfecte chewy strooigoed en in zo'n leuk zakje extra lekker om kado te geven! In een zakje zitten zes huisgemaakte taai taai poppen, bereid op de traditionele manier waarbij het deeg een nacht rust krijgt om 'taai' te worden. 

 

De taai taai poppen zitten met zijn zessen in een zakje.

€ 2,75

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 werkdagen