Taarten

Onderstaand een overzicht van het assortiment taarten. Iets gezien in de winkel of op zoek naar iets specifieks neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Vul bij het plaatsen van je bestelling in het opmerkingenveld het gewenste afhaalmoment in (afhalen in de winkel aan de hilvertsweg 60, Hilversum).

 

Wanneer je, je bestelling geplaatst hebt kan je deze van maandag tot en met zaterdag ophalen in de winkel aan de Hilvertsweg 60 in Hilversum (geef in het bestelformulier even aan wanneer je het op komt halen). Ik ben van woe t/m vr van 9.00 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.. Maandag en dinsdag ben ik alleen geopend op afspraak. 

Mandarijnen merenguetaart

Yes! De eerste (satsuma, lees groene) mandarijntjes zijn er weer! Aan het begin van het seizoen zijn ze naar mijn mening het lekkerst vandaar dat ik ze met liefde verwerk in deze mandarijnen merenguetaart met sesam.

€ 17,95

Frangipane met peer en pistache

De frangipane taart met een vulling van pistache en amandel is elke seizoen verkrijgbaar met wisselend seizoensfruit. Nu met verse peren, een echte aanrader!

€ 17,95

Schwarzwalder kirsch

Oef deze klassieker doet het water in je mond lopen. De donkere chocoladecake wordt afgewisseld met Zwitserse room en amarene kersen met aan de buitenkant een donkere chocoladeganache afgewerkt met een heerlijk puur chocolade glazuur. Een perfecte najaarstaart om met een dampende kop thee mee op de bank te kruipen.

€ 21,95

Worteltaart

Een heerlijk luchtige cake met natuurlijk wortel, maar ook pecannoten, dadels en sinaasappel. Als vulling en topping een laagje witte chocoladeganache,

€ 17,95