Taarten

Onderstaand een overzicht van het assortiment taarten. Iets gezien in de winkel of op zoek naar iets specifieks neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Vul bij het plaatsen van je bestelling in het opmerkingenveld het gewenste afhaalmoment in (afhalen in de winkel aan de hilvertsweg 60, Hilversum).

 

Wanneer je, je bestelling geplaatst hebt kan je deze van maandag tot en met zaterdag ophalen in de winkel aan de Hilvertsweg 60 in Hilversum (geef in het bestelformulier even aan wanneer je het op komt halen). Ik ben van woe t/m vr van 9.00 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.. Maandag en dinsdag ben ik alleen geopend op afspraak. 

Pruimentaart met bramen

Een heerlijk nazomertaartje met ovengeroosterde pruimen, bramen en een vleugje vanille. 

€ 14,50

Frangipane met verse vijgen en pistache

De frangipane taart met een vulling van pistache en amandel is elke maand verkrijgbaar met wisselend seizoensfruit. Deze maand met verse vijgen. Een echte aanrader!

€ 16,50

Flower power cake

Een citroencake of chocoladecake gevuld met een huisgemaakte seizoenjam, omhuld met een laagje witte chocoladeganache. De taart is gedecoreerd met bloemen uit eigen tuin en is elke keer uniek. De variatie aan bloemen is afhankelijk van wat de tuin me die dag te bieden heeft!

€ 17,95

Worteltaart

Een heerlijk luchtige cake met natuurlijk wortel, maar ook pecannoten, dadels en sinaasappel. Als vulling en topping een laagje witte chocoladeganache,

€ 17,95

Cinnamon bun cake

De cinnanmon bun cake, een taart geïnspireerd op de kaneel rol. De taart is op dit moment mijn favoriet en bestaat uit een luchtige cake met een vleugje kardemom en frambozen. Daartussen een rombotercreme laag met kaneel en bovenop mascarpone glazuur gegarneerd met verse frambozen. 

€ 18,50