Patisserie workshops

Bij De Keuken van de Koning heb je de mogelijkheid verschillende patisserieworkshops te volgen, er is er altijd wel een die bij je past! De workshops duren ongeveer drie tot drieënhalf uur en worden gegeven door Anne-Marij de Koning. In de bakworkshops gaat het voornamelijk om het leren van basistechnieken die voor elke thuisbakker makkelijk te gebruiken zijn in eigen keuken. Dus geen ingredienten, machines of andere dingen die je thuis niet voor handen hebt. Na elke workshop mag je de door jouw bereidde zoete kunstwerkjes natuurlijk mee naar huis nemen om thuis te laten proeven. Verder krijg je bij elke workshop de recepten mee naar huis zodat je het geleerde thuis in de praktijk kan brengen. Kortom; wil jij jouw bakkerskills graag uitbreiden schrijf je dan hier in voor een van de geplande patisserieworkshops! 

Workshop met bestaande groep of kinderen

Op zoek naar een workshop voor een kinderfeestje? Je kunt kiezen uit een van de bestaande themaworkshops maar het is ook mogelijk om in overleg een kortere workshop samen te stellen van twee uur. De twee uur durende workshops zijn voor maximaal 6 kinderen tot 16 jaar en kosten  €20,- per persoon. 

Wil je graag met een al samengestelde groep een van de workshops volgen dan kan dat natuurlijk ook! Neem dan per mail; anne-marij@dekeukenvandekoning.nl of telefonisch; 0357850874, contact met mij op om de mogelijkheden en de datum af te stemmen.