Workshopagenda & inschrijven

Onderstaand vindt je de agenda voor de verschillende patisserieworkshops. Per thema kan je, je gelijk inschrijven voor de gewenste datum. Elke workshop is zowel geschikt voor de beginnende als de meer gevorderde thuisbakker. We werken maar met kleine groepen (maximaal 6) waardoor ik ook voor iedereen individueel de tijd heb om te helpen en uit te leggen waar dat nodig is. 

 

Wil je graag met een door jouw samengestelde groep de workshop volgen neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden en het bepalen van een datum.

 

Doe de workshop die jij wil volgen in je winkelwagen en kies bij het afrekenen voor betaling op rekening, dan krijg je van mij een factuur voor de desbetreffende workshop.. Let op: pas na betaling is jouw inschrijving definitief, wanneer er binnen 3 dagen geen betaling is gedaan komt jouw inschrijving te vervallen. Wil je na betaling je inschrijving toch annuleren dan kan dit tot 14 dagen voor aanvang van de workshop kosteloos. Tot zeven dagen voor aanvang van de workshop krijg je 50% retour. Annuleer je minder dan 7 dagen voor aanvang van de workshop dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht, 

 

De workshops gaan door wanneer er minimaal vier aanmeldingen zijn. Wanneer er minder dan vier inschrijvingen zijn krijg jij je geld natuurlijk terug of kan je je aanmelden voor een andere datum.

Thema workshop sinterklaas of kerst

Thema workshop Sinterklaas: tijdens deze workshop ga je onder andere aan de slag met het maken van rocky road met kruidnoten, gevulde speculaas en je eigen chocoladeletter. Al het lekkers dat je maakt mag je mee naar huis nemen. Tijdens de workshop zijn koffie en thee met wat lekkers inbegrepen.

 

Geplande datum: Zondag 26 november 2017 13.30 - 17.00 uur
Deze workshop is vol!

 

Thema workshop Kerst: tijdens deze workshop maak je onder andere je eigen kerstbonbons en maak je een desserttaart en dessertgebak. Het lekkers dat je maakt mag je natuurlijk mee naar huis nemen. Tijdens de workshop zijn koffie en thee met wat lekkers inbegrepen.

 

Geplande datum: Zondag 17 december 13.00 - 17.00 uur 
Deze workshop is vol!

€ 44,95

Workshop suikervrij bakken

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het bakken met suikervervangers, zo maken we suikervrije & glutenvrije cheesecake en we maken onze eigen chocolade van rauwe cacao & cacaoboter. Een perfecte manier om het nieuwe jaar gezond te starten :)

 

Geplande data: dinsdag 16 januari van 18.30 tot 21.30 (nog 1 plek beschikbaar)

dinsdag 27 maart van 18.30 to 21.30 (nog 6 plekken beschikbaar)

 

Duur: 3 - 3,5 uur   Aantal personen: maximaal 6    Prijs: € 44,95 p.p. 

 

€ 44,95

Workshop klein gebak & desserts

Tijdens deze workshop leer ik jou verschillende gebakjes te maken waaronder een tartelette en je gaat aan de slag met het maken van een bavarois . Aan het einde van de workshop mag je de door jou gemaakt kunstwerkjes natuurlijk mee naar huis nemen.

 

Geplande data: dinsdag 7 november van 18.00 tot 22.00 uur
zondag 28 januari van 13.00 tot 17.00 uur (nog 4 plekken vrij)


De workshop op dinsdag 7 november is vol!
 

 

 

Duur: 3,5 - 4 uur   Aantal personen: maximaal 6   Prijs: € 44,95

€ 44,95

Workshop merengues

Altijd al het verschil willen leren tussen Italiaanse, Franse en Zwitserse merengue? Bij deze workshop leer je alle basistechnieken voor een perfecte merengue. Je maakt naast de befaamde bokkenpootjes onder andere die verleidelijk lekkere citroen merengue gebakjes.

 

Geplande data: zondag 29 oktober van 13.00 tot 17.30 uur

dinsdag 6 februari van 18.00 tot 22.30 uur (nog 6 plekken vrij)

 

De workshop op zondag 29 oktober is vol!

 

Duur: 4 - 4,5 uur   Aantal personen: maximaal 6    Prijs: € 54,50 p.p.

€ 54,50

Workshop tartelettes

Een van de populairste gebakjes van dit moment, de tartelette. Tijdens deze workshop leer je een zoet boterdeeg maken en verschillende vullingen voor dit heerlijke gebakje waar je eindeloos mee kan variëren. 

 

Geplande data: zo 18 februari van 13.30 tot 17.00 uur (Try out, 10% korting) (Deze worshop is vol!)

zo 4 maart van 13.30 tot 17.00 (nog 6 plekken vrij)

 

Duur: 3 - 3,5 uur   Aantal personen: maximaal 6    Prijs: € 44,95 p.p. 

€ 44,95

€ 40,45

Workshop chocolade

Tijdens deze workshop leer jij werken met chocolade. Je leert chocolade op temperatuur te brengen, je maakt de lekkerste vullingen voor bonbons en heerlijk zachte ganache voor de truffels.

Geplande datum: Dinsdag 27 februari van 18.30 tot 22.00 uur (nog 6 plekken vrij)

 

Duur: 3 - 3,5 uur   Aantal personen: maximaal 6    Prijs: € 44,95 p.p. 

 

€ 44,95