Workshopagenda & inschrijven

Onderstaand kan jij je inschrijven voor de patisserieworkshop.s, Op dit moment zijn er vier thema's die je kan kiezen. Wil je graag met een door jouw samengestelde groep de workshop volgen neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden en het bepalen van een datum.

 

Doe de workshop die jij wil volgen in je winkelwagen en kies bij het afrekenen voor betaling op rekening, dan krijg je van mij een factuur voor de desbetreffende workshop.. Let op: pas na betaling is jouw inschrijving definitief, wanneer er binnen 3 dagen geen betaling is gedaan komt jouw inschrijving te vervallen. Wil je na betaling je inschrijving toch annuleren dan kan dit tot 14 dagen voor aanvang van de workshop kosteloos. Tot zeven dagen voor aanvang van de workshop krijg je 50% retour. Annuleer je minder dan 7 dagen voor aanvang van de workshop dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht, 

 

De workshops gaan door wanneer er minimaal vier aanmeldingen zijn. Wanneer er minder dan vier inschrijvingen zijn krijg jij je geld natuurlijk terug of kan je je aanmelden voor een andere datum.

Workshop chocolade

Tijdens deze workshop leer jij werken met chocolade. Je leert chocolade op temperatuur te brengen, je maakt de lekkerste vullingen voor bonbons en heerlijk zachte ganache voor de truffels.

Geplande datum: Dinsdag 26 september van 18.30 tot 22.00 uur

Deze workshop is vol!       
 

 

Duur: 3 - 3,5 uur   Aantal personen: maximaal 6    Prijs: € 44,95 p.p. 

 

€ 44,95

Workshop klein gebak & desserts

Tijdens deze workshop leer ik jou verschillende gebakjes te maken waaronder een tartelette, je gaat aan de slag met vouwbare chocolade en het maken van een bavarois. Aan het einde van de workshop mag je de door jou gemaakt kunstwerkjes natuurlijk mee naar huis nemen.

 

Geplande data: zondag 8 oktober van 13.30 tot 17.00 uur (Let op: Try out, je krijgt 10% korting) 
             dinsdag 7 november van 18.00 tot 21.30 uur

 

De try out workshop op zondag 8 oktober is vol!
Voor de workshop op dinsdag 7 november is nog 1 plek vrij!
 

 

Duur: 3 - 3,5 uur   Aantal personen: maximaal 6   Prijs: € 44,95

€ 44,95

Workshop merengues

Altijd al het verschil willen leren tussen Italiaanse, Franse en Zwitserse merengue? Bij deze workshop leer je alle basistechnieken voor een perfecte merengue. 

 

Geplande datum: zondag 29 oktober van 13.00 tot 17.30 uur


Nog slechts 2 plekken vrij!

 

Duur: 4 - 4,5 uur   Aantal personen: maximaal 6    Prijs: € 54,50 p.p.

€ 54,50

Thema workshop sinterklaas of kerst

Thema workshop Sinterklaas: tijdens deze workshop ga je onder andere aan de slag met het maken van kruidnoten, gevulde speculaas en je eigen chocoladeletter. Al het lekkers dat je maakt mag je mee naar huis nemen. Tijdens de workshop zijn koffie en thee met wat lekkers inbegrepen.

 

Geplande datum: Zondag 26 november 2017 13.30 - 17.00 uur
Nog 6 plekken beschikbaar!

 

Thema workshop Kerst: tijdens deze workshop maak je onder andere je eigen kerstbonbons en maak je een desserttaart en dessertgebak. Het lekkers dat je maakt mag je natuurlijk mee naar huis nemen. Tijdens de workshop zijn koffie en thee met wat lekkers inbegrepen.

 

Geplande datum: Zondag 17 december 13.00 - 17.00 uur 
Nog 3 plekken beschikbaar!

€ 44,95