Workshopagenda & inschrijven

Onderstaand kan jij je inschrijven voor de patisserieworkshop.s, Op dit moment zijn er vier thema's die je kan kiezen. Wil je graag met een door jouw samengestelde groep de workshop volgen neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden en het bepalen van een datum.

 

Doe de workshop die jij wil volgen in je winkelwagen en kies bij het afrekenen voor betaling op rekening, dan krijg je van mij een factuur voor de desbetreffende workshop.. Let op: pas na betaling is jouw inschrijving definitief, wanneer er binnen 3 dagen geen betaling is gedaan komt jouw inschrijving te vervallen. Wil je na betaling je inschrijving toch annuleren dan kan dit tot 14 dagen voor aanvang van de workshop kosteloos. Tot zeven dagen voor aanvang van de workshop krijg je 50% retour. Annuleer je minder dan 7 dagen voor aanvang van de workshop dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht, 

 

De workshops gaan door wanneer er minimaal vier aanmeldingen zijn. Wanneer er minder dan vier inschrijvingen zijn krijg jij je geld natuurlijk terug of kan je je aanmelden voor een andere datum.

Workshop chocolade

Tijdens deze workshop leer jij werken met chocolade. Je leert chocolade op temperatuur te brengen, je maakt de lekkerste vullingen voor bonbons en heerlijk zachte ganache voor de truffels.

Geplande datum: Dinsdag 26 september van 18.30 tot 22.00 uur            

 

Duur: 3 - 3,5 uur   Aantal personen: maximaal 6    Prijs: € 44,95 p.p.

€ 44,95

Workshop bakken zonder suiker

Op zoek naar lekkere barkrecepten zonder suiker (en gluten)? Dan is deze workshop perfect voor jou! Tijdens deze workshop maak je onder andere een cheesecake, rauwe chocolade en chocolade brownies met dadels.

 

Geplande datum: dinsdag 17 oktober van 18.30 uur tot 21.00 uur 

 

Duur: 2,5 - 3 uur   Aantal personen: maximaal 6    Prijs: € 39,95 p.p.

€ 39,95

Workshop merengues

Altijd al het verschil willen leren tussen Italiaanse, Franse en Zwitserse merengue? Bij deze workshop leer je alle basistechnieken voor een perfecte merengue. 

 

Geplande datum: zondag 29 oktober van 13.00 tot 17.30 uur

 

Duur: 4 - 4,5 uur   Aantal personen: maximaal 6    Prijs: € 54,50 p.p.

€ 54,50

Workshop klein gebak & desserts

Tijdens deze workshop leer ik jou verschillende gebakjes te maken waaronder een tartelette, je gaat aan de slag met vouwbare chocolade en het maken van een bavarois. Aan het einde van de workshop mag je de door jou gemaakt kunstwerkjes natuurlijk mee naar huis nemen.

 

Geplande data: zondag 8 oktober van 13.30 tot 17.00 uur (Let op: Try out, je krijgt 10% korting)
             dinsdag 7 november van 18.00 tot 21.30 uur

 

Let op: er is nog plek voor de try out workshop. 

 

Duur: 3 - 3,5 uur   Aantal personen: maximaal 6   Prijs: € 44,95

€ 44,95

€ 40,45